Ελλάδα

Πασκουάλ στον ΣΠΟΡ FM: «Ξέρω πού ήρθα, αν δεν μπορούσα θα έμενα σπίτι μου»

Στη Βαρκελώνη θα έμενε ο Τσάβι Πασκουάλ, αν δεν του άρεσε η κατάσταση που βρήκε στον Παναθηναϊκό όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Ισπανός τεχνικός, τονίζοντας ότι ήξερε τι πρόκειται να αναλάβει.

Καμία διάθεση να ψάξει για δικαιολογίες για το ότι ανέλαβε μια ομάδα που δεν ήταν δική του δεν είχε ο Τσάβι Πασκουάλ, όπως υπογράμμισε στον ΣΠΟΡ FM.

Ο Ισπανός τεχνικός του Παναθηναϊκού Superfoods τόνισε ότι αποδεχόμενος την πρόταση των «πρασίνων» ήξερε τι πρόκειται να αναλάβει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν δεν του άρεσε θα έμενε σπίτι του.

Διαβάστε τις χαρακτηριστικές ατάκες του Τσάβι Πασκουάλ:

«Ποτέ δεν έχω τη νοοτροπία πως κάτι είναι δύσκολο. Προσπαθώ να σκεφτώ το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσω για να πετύχω το στόχο. Ποτέ δεν έχω τη νοοτροπία, ότι δεν θα ήθελα τον τάδε παίκτη, αλλά θα ήθελα έναν άλλο. Ήξερα πού πήγαινα όταν ανέλαβα τον Παναθηναϊκό. Αν δεν μου άρεσε, έπρεπε να μείνω σπίτι μου στη Βαρκελώνη. Δεν ήρθα με τη σκέψη του τι θα είχα κάνει αν είχα την ομάδα από την αρχή.

Ήρθα, προσπάθησα να κρατήσω όσα θεώρησα καλά στην ομάδα, προσπάθησα να ξεσκαρτάρω κάποια πράγματα που θεώρησα πως δεν ήταν κατάλληλα, αλλά ήξερα πως το πιο σημαντικό ήταν να κερδίζουμε.

Άρχισα να προσθέτω τα πράγματα που έκρινα απαραίτητα, αλλά πάντα με στόχο τη νίκη. Αυτή είναι η δουλειά του προπονητή. Να βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει, δεν έχει τόση σημασία ο τρόπος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x