Ελλάδα

Πασκουάλ στον ΣΠΟΡ FM: «Μακάρι να έχουμε όσους περισσότερους Έλληνες παίκτες γίνεται»

Την επιθυμία του να υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Τσάβι Πασκουάλ στο περιθώριο της συνέντευξής του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι Έλληνες παίκτες είναι αυτοί που δίνουν το DNA στην ομάδα του Παναθηναϊκού, όπως υποστήριξε ο Τσάβι Πασκουάλ στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6.

Για το λόγο αυτό, ο Καταλανός προπονητής εξέφρασε την επιθυμία να υπάρχουν στο ρόστερ του «Εξάστερου» όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες παίκτες.

«Μακάρι να έχουμε όσους περισσότερους Έλληνες παίκτες γίνεται. Κερδίσαμε, αλλά ακόμη δεν έχουμε ταυτότητα. Οι Έλληνες παίκτες δίνουν το DNA της ομάδας. Θα πρέπει να το συνδυάσουμε αυτό με το να παραμείνουμε στις ράγες που δίνουν τις νίκες. Κάθε χώρα έχει τα στοιχεία της ταυτότητάς της και ο προπονητής θα πρέπει να τα κατανοήσει για να κάνει σωστότερα τη δουλειά του. Θα ήταν πολύ καλό να προσθέσουμε Έλληνες παίκτες, όχι μόνο τη φετινή χρονιά, αλλά και σε βάθος χρόνου.

Υπάρχουν όμως πολλές μεταβλητές, όπως το να κερδίζεις ή ο προϋπολογισμός. Στον πρωταθλητισμό δεν υπάρχουν μεταβατικές σεζόν. Ο κόσμος χρησιμοποιεί τη λέξη μετάβαση όταν χάνει και το προτάσσει ως δικαιολογία επειδή έχασε. Η δεύτερη δικαιολογία που προβάλλεται είναι πως έχασες επειδή προσπάθησες να αναδείξεις παίκτες, αλλά η πραγματικότητα είναι πως το σημαντικό είναι να κερδίζεις και μετά τα υπόλοιπα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x