Ελλάδα

Πασκουάλ: «Τελειώσαμε χαρούμενα την εβδομάδα»

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού Superfoods, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, αλλά και τη νίκη στη Λάρισα, δήλωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Τσάβι Πασκουάλ.

Το ζητούμενο για τον Τσάβι Πασκουάλ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας/Φαρο ήταν να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής των παικτών του, αφού ακολουθεί η πρώτη δύσκολη εβδομάδα της Euroleague με την διπλή αγωνιστική. Και το κατάφερε στον μέγιστο βαθμό, αφού με εξαίρεση τη… νωχελική εκκίνηση, οι παίκτες του ήταν συγκεντρωμένοι και έφτασαν σε μια άνετη νίκη, κάτι που χαροποίησε τον Καταλανό τεχνικό.

«Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα της Λάρισας για το υπόλοιπο της σεζόν. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Με συγκέντρωση παρότι ήταν πολύ δύσκολο για μας να παίξουμε στο πρώτο δεκάλεπτο πολύ καλά, γιατί παίξαμε χωρίς τον Ρίβερς, μετά λεπτό με λεπτό αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα σε επίθεση και άμυνα και έτσι περιορίσαμε τον αντίπαλο.

Τελειώσαμε χαρούμενα την εβδομάδα γιατί κερδίσαμε δύο δύσκολα ματς και βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας που έχουμε άλλα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Μόσχας» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, δίνοντας ουσιαστικά το σύνθημα για τα προσεχή παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ (25/10) και Φενερμπαχτσέ (27/10).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x