Euroleague

Πασκουάλ: «Θα αποφασίσουμε σήμερα ή αύριο για Γκάμπριελ»

Ανοικτό το ενδεχόμενο να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Κένι Γκάμπριελ στο ματς του Παναθηναϊκού Superfoods με την Νταρουσάφακα, άφησε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Πολύ δύσκολο χαρακτήρισε ο Τσάβι Πασκουάλ το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods με την Νταρουσάφακα, λέγοντας πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα.

Από’ κει και πέρα, ο Καταλανός κόουτς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του νεοαποκτηθέντα Κένι Γκάμπριελ, ενώ τόνισε πως ο Μάικ Τζέιμς βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

«Έχουμε τεράστιο σεβασμό απέναντι για την Νταρουσάφακα. Είναι μια δυνατή ομάδα, με μεγάλο ρόστερ, σπουδαίο προπονητή και παίκτες που εκμεταλλεύονται καταστάσεις στο “ένας εναντίον ενός”. Αυτό είναι το πλεονέκτημά τους. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα και να παίξουμε καλά στην επίθεση. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παρουσιάσουμε την καλύτερη εικόνα μας για να κερδίσουμε», δήλωσε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ.

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Κένι Γκάμπριελ: «Θα πάρουμε την απόφαση μετά την προπόνηση. Τώρα είναι μαζί μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας. Θα αποφασίσουμε για τη συμμετοχή του απόψε ή αύριο το πρωί».

Για την αποκατάσταση του Μάικ Τζέιμς: «Ο Μάικ είναι για δεύτερη μέρα μαζί μας. Βελτιώνεται η κατάστασή του μέρα με τη μέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x