Euroleague

Πασκουάλ: «Θα είμαστε έτοιμοι για τη νίκη»

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός Superfoods θα σταθεί στο ύψος του κόντρα στην Μπάμπεργκ αύριο εξέφρασε ο Τσάβι Πασκουάλ κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Γερμανία το μεσημέρι της Τρίτης.

Μπορεί ο ίδιος να έχει μια… σκάρτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα και προφανώς να μην έχει καταφέρει να περάσει ακόμη όσα στοιχεία θέλει, ωστόσο ο Τσάβι Πασκουάλ θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι παραπάνω από ικανός να διεκδικήσει τη νίκη το βράδυ της Τρίτης απέναντι στην Μπάμπεργκ στη Γερμανία.

«Ξέρουμε ακριβώς πώς είναι η κατάσταση στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε καλή δουλειά αύριο στο γήπεδο της Μπάμπεργκ. Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι, παρότι κάναμε μόλις μια προπόνηση μαζί. Λίγο-πολύ ξέρουμε πώς πρέπει να παίξουμε όμως. Σεβόμαστε τη Μπάμπεργκ, που στην έδρα της είναι μια καλή ομάδα, αλλά πάμε εκεί για τη νίκη», τόνισε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Γερμανία ο Καταλανός τεχνικός.

Στην αποστολή βρίσκονται δώδεκα αθλητές Νικ Καλάθης, Αντώνης Φώτσης, Τζέιμς Φελντέιν, Νίκος Παππάς, Κέι Σι Ρίβερς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Τζέιμς Γκιστ, Ντιμίτρις Νίκολς, Πατ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης και Κρις Σίνγκλετον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x