Euroleague

Πασκουάλ: «Θα κερδίσουμε αύριο, θα κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας»!

Τρομερά αποφασιστικός ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Τσάβι Πασκουάλ. Δεν θέλησε να τοποθετηθεί για τη διαιτησία.

Κάτι παραπάνω από πεισμωμένος ενόψει του Game 4 με τη Ρεάλ Μαδρίτης και με αφορμή όσων συνέβησαν χθες ο Τσάβι Πασκουάλ!

Στις καθιερωμένες δηλώσεις του, ο Καταλανός κόουτς εμφανίστηκε τρομερά αποφασισμένος για το μπρέικ, προκειμένου όλη η ομάδα να κάνει περήφανο τον κόσμο που δικαιολογημένα… βράζει.

«Είναι προφανές πως πρέπει να νικήσουμε. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, θα νικήσουμε και θα γυρίσουμε στην Αθήνα. Νιώθω την ομάδα μου, ξέρω την ομάδα μου. Στο προηγούμενο παιχνίδι αξίζαμε τη νίκη. Βρήκαμε τρόπους να σκοράρουμε, ήμασταν καλά σε τακτικό επίπεδο. Πιστεύω στις ικανότητές μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ερωτηθείς για την… έκρηξή του στο χθεσινό ματς λίγο πριν το ημίχρονο, ο Πασκουάλ σχολίασε: «Δεν θέλω να μιλάω γι'αυτά τα ζητήματα. Αν μιλήσω για κάτι τέτοιο, θα είναι στο τέλος της διοργάνωσης και όχι τώρα. Η φιλοσοφία μου είναι να μην παραπονιέμαι για τίποτα. Θα ακολουθήσω αυτή την τακτική και αν μιλήσω για κάτι, θα είναι στο τέλος της σεζόν».

Τέλος, ο Καταλανός πρόσθεσε: «Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δουλεύουν πολύ καλά τακτικά. Εμείς θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να κρατήσουμε την άμυνά μας. Έχουν εκπληκτική ποιότητα, είναι μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην Ευρώπη. Πιστεύω σε εμάς. Θα παλέψουμε και θα βρούμε έναν τρόπο να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x