Euroleague

Πασκουάλ: «Το ματς άλλαξε από την άμυνα»

Στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την άνετη νίκη επί της Μακάμπι ο Τσάβι Πασκουάλ μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως δεν έπαιξαν άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, παρά μόνο επίθεση και πως χάρηκε που επέστρεφε σε αυτό το γήπεδο για να μιλήσει στους δημοσιογράφους. Θεωρεί πως οι αιφνιδιασμοί τους έδωσαν την ευκαιρία να πετύχουν εύκολα καλάθια και πως είναι όλοι χαρούμενοι για το πλεονέκτημα έδρας.

Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για ακόμα μία φορά. Τα πράγματα σχετικά με την εικόνα του αγώνα ήταν ξεκάθαρα. Στα πρώτα είκοσι λεπτά η Μακάμπι ήταν καλύτερη από εμάς. Στη μία πλευρά του γηπέδου δεν πήγαμε άσχημα, αλλά στην άλλη πλευρά, δηλαδή στην άμυνα, δεν κάναμε τίποτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το ματς μέσα από την άμυνά μας. Πετύχαμε κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και βήμα βήμα καταφέραμε να "γυρίσουμε" το παιχνίδι και να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί αυτή η νίκη μας δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, κάτι που σημαίνει πως κάναμε πολύ καλή πορεία στην κανονική περίοδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x