Ευρώπη

«Πάτησε» την Φενέρ η Εφές!

Επιβλητικά έφερε στα ίσα τους τελικούς η Εφές, η οποία διέλυσε την Φενέρ με 91-70 και ισοφάρισε σε 1-1. «Άλλο» ματς στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Ζοτς έχει το πλεονέκτημα μετά το προ ημερών μπρέικ.

Μια επιβλητική Αναντολού Εφές έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στην παραπαίουσα στο δεύτερο μέρος Φενέρμπαχτσε και επικρατώντας εύκολα 91-70, ισοφάρισε σε 1-1 τους τελικούς της τουρκικής λίγκας. Η σειρά πλέον μεταφέρεται στην έδρα της ομάδας του Ζοτς (την Τρίτη 7/6 το τρίτο ματς), η οποία έχει το πλεονέκτημα μετά το προ ημερών μπρέικ.

Ένα επιμέρους 11-1 υπέρ των γηπεδούχων στις αρχές της τρίτης περιόδου, έγειρε εντελώς την πλάστιγγα, με την Εφές να προηγείται 58-47 και την Φενέρ να τα έχει… χαμένα, αφού ούτε μπάλα δεν μπορούσε να κατεβάσει καλά-καλά, δείγμα του πόσο «κατέρρευσε». Η εικόνα των φιλοξενούμενων δεν βελτιωνόταν -παρά τις φωνές Ομπράντοβιτς- και η διαφορά... εκτινάχθηκε, με το ματς στο Abdi Ipekci να μετατρέπεται σε περίπατο.

Για τους θριαμβευτές από 17 πόντους είχαν οι Ερτέλ (6 ασίστ) και Γκρέιντζερ και 16 είχε ο Οσμάν. Από πλευράς ηττημένων από 14 είχαν Ούντο (12 ριμπάουντ) και Άντιτς, 11 ο Βέσελι, ενώ ο Σλούκας σε 16’ συμμετοχής έμεινε χαμηλά με 2 πόντους (0/5 σουτ) και 1 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 23-29, 47-46, 73-59, 91-70

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x