Euroleague

Πάτησε την Μπάμπεργκ η ΤΣΣΚΑ και παραμένει κορυφή

Επιβλητική για ακόμα μία φορά η ΤΣΣΚΑ! Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει της Μπάμπεργκ (81-72) στη Μόσχα και παραμένει απτόητη μόνη πρώτη στην κατάταξη της Euroleague.

Σταθερά τη μοναξιά της κορυφής θα απολαμβάνει για ακόμα μία εβδομάδα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει και της Μπάμπεργκ στη «Megasport Arena» με 81-72, αυξάνοντας το ρεκόρ της στο 16-4 και διατηρώντας παράλληλα διαφορά δύο νικών από τη Φενέρμπαχτσε.

Οι Γερμανοί κατάφεραν να παρουσιαστούν πραγματικά ανταγωνιστικοί μόλις για μία περίοδο, όταν και προηγήθηκαν στο τέλος του δεκαλέπτου (18-19), αλλά μετά οι γηπεδούχοι πάτησαν… γκάζι και δεν ξανακοίταξαν πίσω.

Με επιμέρους σκορ 21-11 ξέφυγε από την… επίβλεψη του συνόλου του Ηλία Καντζούρη (καθώς ο Αντρέα Τρινκέρι αναρρώνει λόγω πρόσφατης επέμβασης στον ώμο) κλείνοντας στο ημίχρονο στο υπέρ της 39-30 ενώ στην γ’ περίοδο, η ΤΣΣΚΑ δεν ίδρωσε και ιδιαίτερα διατηρώντας τη διαφορά σε αυτά τα επίπεδα (55-46).

Ωστόσο, στην τελευταία περίοδο με ένα ξέσπασμα διάρκειας πέντε λεπτών, εκτόξευσε τη διαφορά στο +18 (68-50), ρίχνοντας τους τίτλους τέλους σε όποιο ενδιαφέρον υπήρχε ακόμα στην αναμέτρηση και το τελικό σκορ να κλείνει στο 81-72, αφού η Μπάμπεργκ κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά.

Κορυφαίος για τους Ρώσους ήταν ο Νάντο Ντε Κολό με 20 πόντους (13/13 βολές) και 8 κερδισμένα φάουλ σε 25’ και τον ακολούθησαν οι Σέρχι Ροντρίγκεθ με 13 πόντους και 6 ασίστ και Κόρι Χίγκινς με 12 πόντους.

Από τους φιλοξενούμενους διασώθηκε ο Ντορέλ Ράιτ με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ, αλλά και ο Λούκα Ραντόσεβιτς με 10 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ο Νίκος Ζήσης είχε σε 15’ 9 πόντους και 2 ασίστ.

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x