Ο Γερμένος τεχνικός στάθηκε στον εκνευρισμό και στην καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, πως στην αρχή τους ένοιαζε πως θα σκοράρουν συνεχώς, όπως και στις 21 νίκες σε 24 ματς τη φετινή σεζόν, περιμένοντας να διεκδικήσουν κάποιον τίτλο.

Αναλυτικά: «Καταρχήν, είναι μεγάλη μου τιμή που παίζω στο γήπεδο αυτό και την πόλη αυτή. Ο κόσμος εδώ ξέρει πολλά για το μπάσκετ και γνωρίζει καλά την ιστορία του. Στο πρώτο ημίχρονο, κυριάρχησε το συναίσθημα και όχι η λογική. Σκεφτόμασταν πως θα βάλουμε τα καλάθια. Στο δεύτερο, ασχοληθήκαμε με την άμυνα και η κούραση βοήθησε στο να φτάσουμε πιο εύκολα στο αντίπαλο καλάθι.

Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ένα εκνευρισμό που έβγαινε στο γήπεδο. Ήταν έντονη η ατμόσφαιρα από τους οπαδούς, κάτι που τελικά μας ευνόησε και στο δεύτερο παίξαμε το δικό μας παιχνίδι.

Έχουμε παίξει 24 παιχνίδια και έχουμε κερδίσει τα 21. Είμαστε μία μικρή ομάδα με χαμηλό μπάτζετ. Παρόλα αυτά, πάμε στα playoff και στις διεθνείς διοργανώσεις φτάνουμε στα προημιτελικά. Ωστόσο, δεν έχουμε τίτλους. Το δεύτερο ημίχρονο και η προσήλωση στην άμυνα μπορούν να δείξουν που βαδίζουμε».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ