Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Αρχές Οκτώβρη θα αποφασίσουμε αν θα πάρουμε γκαρντ»

Είδηση προέκυψε media day του Παναθηναϊκού Superfoods, καθώς όπως τόνισε ο προπονητής των «πρασίνων», Αργύρης Πεδουλάκης στις αρχές Οκτώβρη θα αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί ακόμα ένας γκαρντ.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακόμα ένας γκαρντ ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Αργύρης Πεδουλάκης, στο περιθώριο της σημερινής media day των «πρασίνων», χαρακτηρίζοντας τη φετινή σεζόν ιδιαίτερα επίπονη λόγω του νέου τρόπου διεξαγωγής της Euroleague.

«Η Ευρωλίγκα είναι μια καινούρια διοργάνωση και δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει μεγάλη καταπόνηση. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και στις αρχές Οκτώβρη θα δούμε αν θα αποκτήσουμε άλλον έναν γκαρντ».

Παράλληλα, έδωσε τα τρία στοιχεία τα οποία πρέπει να έχει ένας παίκτης του προκειμένου να έχει ενεργό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας του:

«Πρώτον πρέπει να παίζει με περηφάνια. Δεύτερον να παίζει για την ομάδα και τρίτον να έχει πάσα. Αν υπάρχουν παίκτες που δεν θέλουν να τα κάνουν αυτά, όχι να μην μπορούν, τότε πολύ δύσκολα θα παίξουν».

Τέλος, πρώτο στόχο του νέου «τριφυλλιού» τόνισε ότι πρέπει να είναι η διαμόρφωση της ομάδας, σε μια χρονιά που αγωνιστικά θα έχει διαφορές λόγω της μη παρουσίας του Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Έχουμε δουλέψει το καλοκαίρι αρκετά. Είμαστε ικανοποιημένοι σε μεγάλο βαθμό. Πρώτο ζητούμενο είναι πώς θα γίνουμε ομάδα, καθήκον μας είναι γίνει ο Παναθηναϊκός ομάδα. Εχουμε πολύ καλούς παίκτες και καλές μονάδες. Συνήθως είναι ευχαριστημένοι και χαρούμενοι αυτοί που έχουν ένα καλό σύνολο.

Το μπάσκετ έχει αλλάξει, έχει γίνει πιο αθλητικό. Έτσι επιλέξαμε και τους παίκτες. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε τον Διαμαντίδη που πρόσφερε πολλά πράγματα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και χτίζαμε πάνω του. Η ομάδα πλέον θα παίξει διαφορετικά.

Το σκεπτόμενο μπάσκετ δεν είναι αργό μπάσκετ. Οι Ουόριορς έπαιξαν πέρυσι σκεπτόμενο μπάσκετ. Το θεωρούμενο σκεπτόμενο μπάσκετ δεν διδάσκεται από πολλούς, οι οποίοι το απαξιώνουν. Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι “Εν αρχή ην ο λόγος”. Το κυρίαρχο στοιχείο του ανθρώπου είναι το μυαλό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x