Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Έκανε λάθος ο Τζέιμς, τον στηρίζουμε. Παίρνουμε παίκτη»!

O Αργύρης Πεδουλάκης περιέγραψε το πώς τραυματίστηκε ο μετανιωμένος Τζέιμς, εξέφρασε τη στήριξή του στον Αμερικανό και αποκάλυψε πως το τριφύλλι ψάχνει ΗΔΗ για παίκτη, αφού... δεν βγαίνουν τα κουκιά!

Έβγαλε ειδήσεις ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Superfoods περιέγραψε το πώς τραυματίστηκε ο Μάικ Τζέιμς (χτυπώντας από τα νεύρα του μια τζαμαρία), τόνισε ότι θα χρειαστεί περίπου δύο μήνες για να επιστρέψει στη δράση, ενώ ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Αμερικανό γκαρντ, παρά το ότι μια... βλακεία του «κρεμάει» για σημαντικό διάστημα την ομάδα. «Είμαστε εδώ για να του δείξουμε ότι το λάθος το πληρώνει η ομάδα και μετά ο ίδιος. Να τον στηρίξουμε στα δύσκολα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από ‘κει και πέρα, ο «Άρτζι» επιβεβαίωσε πως ο Εξάστερος κινείται ΗΔΗ για... part time αντικαταστάτη, αφού η γραμμή των «κοντών» έχει αδειάσει επικίνδυνα μετά την απώλεια Τζέιμς. «Δεν μπορούμε να μείνουμε έτσι. Είναι αριθμητικό το πρόβλημα. Έχουμε βγει στην αγορά», σχολίασε σχετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πεδουλάκη

«Όταν ήρθε ο Παππάς στον Παναθηναϊκό όλοι έλεγαν ότι είναι... Στη ζωή είναι δύσκολο να αγαπήσεις τον άσχημο, τον προβληματικό. Όταν είπα δημόσια ότι θέλουμε να γίνουμε ομάδα αυτό εννοούσα. Να δεις πως διαχειρίζεσαι καταστάσεις με πίεση. Ο Τζέιμς δεν ακολουθούσε την τακτική μια, δυο, τρεις. Τον έβγαλα από το διπλό, εκνευρίστηκε και χτύπησε το χέρι του στην τζαμαρία. Εχει μετανιώσει ήδη γι’ αυτό. Ηταν τυχερός στην ατυχία του. Για χιλιοστά δεν κόπηκε το χέρι έτσι ώστε να μην μπορούσε να το κουνήσει ξανά.

Την εμπειρία την περπατάς. Θα τον στηρίξουμε. Πρέπει να γίνουμε ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει πίεση και αυτό εννοούμε όταν λέμε να γίνουμε ομάδα. Πρέπει να το καταλάβει και ο Τζέιμς που δεν το είχε καταλάβει μέχρι τώρα. Έγινε αλλαγή, εκνευρίστηκε και ήταν ένα λάθος. Είμαστε εδώ για να του δείξουμε ότι το λάθος το πληρώνει η ομάδα και μετά ο ίδιος. Να τον στηρίξουμε στα δύσκολα. Να γίνουμε ομάδα, οικογένεια. Να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Ένα από τα περιστατικά που αναφερόμουν ήταν αυτό».


Για το αν θα γίνει μεταγραφή ως αντι-Τζέιμς: «Δεν μπορούμε να μείνουμε έτσι. Είναι αριθμητικό το πρόβλημα. Έχουμε βγει στην αγορά. Θα μείνει στην ομάδα ο Μάικ. Υπάρχει μια πρόταση του τεχνικού επιτελείου προς τη διοίκηση και θα δούμε. Θα είναι δύο μήνες μίνιμουμ έξω. Είχαμε επενδύσει πάνω του. Είναι σαν να παίρνεις αυτοκίνητο και να φεύγει η μηχανή. Ο αιφνιδιασμός ήταν το δυνατό μας σημείο με τον Μάικ, όμως από τους 20π. που έχουμε μ.ο. σήμερα είχαμε 4π., αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί και να είμαι όλοι μαζί πιο δυνατοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x