Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Αποχαιρετούμε τον καλύτερο αθλητή του Παναθηναϊκού»

Το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη, έπλεξε ο Αργύρης Πεδουλάκης, στη Συνέντευξη Τύπου για το «Diamonds Are Forever», χαρακτηρίζοντας τον «3D» κορυφαίο εντός κι εκτός γηπέδου.

Εμφανώς αναστατωμένος για την αργοπορία του, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε, ο Αργύρης Πεδουλάκης ζήτησε πρωτίστως συγγνώμη από τους παρευρισκόμενους στην Συνέντευξη Τύπου για το «Diamonds Are Forever» και στη συνέχεια εκθείασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Για τον 52χρονο τεχνικό, ο «3D» αποτέλεσε τον καλύτερο αθλητή που έχει περάσει το κατώφλι των «πρασίνων», όχι μόνο για τις αγωνιστικές του ικανότητες, αλλά και για το ήθος του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης

«Ζητάω συγγνώμη από όλους, είχα ένα ατύχημα. Καλημέρα σας. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για το σύλλογό μας. Αποχαιρετούμε τον καλύτερο αθλητή που έπαιξε ποτέ στο σύλλογο. Καλύτερος, όχι μόνο για τις αγωνιστικές του ικανότητες, αλλά και για τη συμπεριφορά του εντός κι εκτός γηπέδου, για το πρότυπο που αποτέλεσε για τους μικρότερους, για την πίστη και την αφοσίωση στον προπονητή και τον συμπαίκτη. Άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμαστε το παιχνίδι, πρώτα ο Φάνης και μετά ο Δημήτρης το εξέλιξε. Θα είμαστε όλοι εκεί να τιμήσουμε τον Δημήτρη κι ελπίζουμε στο τέλος να μείνει κοντά μας. Ελάχιστες περιπτώσεις θα δούμε σαν αυτόν. Όλο το σύστημα αναπτύσσει τον εγωισμό των παικτών όταν είναι στο παρκέ. Όταν πέσουν τα φώτα τότε συνειδητοποιούν τι γίνεται. Ο Δημήτρης είναι σπάνιος χαρακτήρας, όλο αυτό προέρχεται από την οικογένειά του και τις αρχές»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x