Ελλάδα

Πέιν: «Έρχομαι για τίτλους στον Παναθηναϊκό»

Ανυπόμονος να φορέσει τα πράσινα δηλώνει ο Άντριαν Πέιν. «Έρχομαι για τίτλους στον Παναθηναϊκό», τόνισε ο νέος ψηλός της ομάδας.

Ο Άντριαν Πέιν μετρά τις ώρες για να έρθει στην Αθήνα και να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πλέον μέλος μιας σπουδαίας ομάδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ με τα πράσινα. Θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα και την καριέρα μου και θα κάνω τα πάντα για να την αξιοποιήσω», δήλωσε στην «Πράσινη».

Ο 27χρονος ψηλός εντυπωσιάστηκε από την υποδοχή του κόσμου. «Από την ώρα που έγινε γνωστό το θέμα, στις σελίδες μου στα social media έχω δεχτεί δεκάδες μηνύματα και σχόλια από φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι με καλωσόρισαν. Δεν περίμενα να έχω τέτοια υποδοχή και τόσο γρήγορα. Ήταν κάτι που με ενθουσίασε ακόμη περισσότερο», ανέφερε.

Όσο για το τι γνωρίζει για το νέο του «σπίτι» και τι στόχους θέτει, είπε: «Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πάρα πολλά για τον Παναθηναϊκό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά γνωρίζει ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, μια ομάδα ιδιαίτερα λαοφιλής, με έξι ευρωπαϊκά τρόπαια και μια μεγάλη αρένα που γεμίζει. Γι’ αυτό κι ανυπομονώ να πιάσω δουλειά και να τα δω όλα από κοντά. Στόχος μου είναι να κατακτήσω τίτλους. Θέλω να κερδίζω κάθε ματς και όποιον τίτλο διεκδικούμε. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά από την πρώτη στιγμή που θα βρεθώ στο γήπεδο. Είμαι ένας παίκτης που αγωνίζεται για την ομάδα του, με ενδιαφέρει πρώτα το καλό της ομάδας και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x