Ελλάδα

Πέινερς: «Μιλάω με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου μου»

Σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του βρίσκεται ο Ζάνις Πέινερς, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Λετονία.

Την παραμονή του Ζάνις Πέινερς επιθυμεί ο ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο Λετονός φόργουορντ μιλώντας σε Μέσο της πατρίδα του.

Ο 26χρονος διεθνής δήλωσε πως αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται με τον «Δικέφαλο του Βορρά» την επέκταση του συμβολαίου του, ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα δώσει την οριστική του απάντηση μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, το καλοκαίρι.

«Δεν περίμενα την πρόταση του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, καθώς δεν είχε ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνω στη Βέντσπιλς. Ο μάνατζέρ μου περίμενε ότι θα είχα προτάσεις από το εξωτερικό και τελικά η Βέντσπιλς δεν κράτησε, ούτε και άλλους παίκτες», δήλωσε αρχικά ο Ζάνις Πέινερς στην ιστοσελίδα «tvnet.lv» και πρόσθεσε:

«Μου αρέσει η Ελλάδα και αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Ο κόουτς με εμπιστεύεται και αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν παίζεις στο εξωτερικό. Επίσης και η διοίκηση είναι κοντά μας και μας στηρίζει. Μας μιλά πολύ καλά, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Θα ήθελα να μείνω εδώ και αυτή τη στιγμή μιλάω με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Αλλά, περισσότερα θα πω το καλοκαίρι, προκειμένου να δω πως θα κυλήσει η σεζόν, τόσο για την ομάδα, όσο και για μένα. Υπάρχει μία καθυστέρηση στις πληρωμές, αλλά είναι ένα συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα».

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Το ντέρμπι με τον Άρη ήταν τρελό. Όταν νικήσαμε, όλοι έκαναν σαν να είχαμε κατακτήσει κάποιον τίτλο. Υπάρχει μεγάλο μίσος ανάμεσα στις δύο ομάδες και μάλιστα εβδομάδες πριν συζητούν για το ποιος θα νικήσει. Και όταν γίνει το ματς στην έδρα μας αναμένεται να είναι γεμάτο κόσμο το γήπεδο. Γενικά, ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για το Champions League, αλλά μόνο για τα ματς με μεγάλες ομάδες».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Φέτος, έχουμε παίξει με όλους και με μεγάλες ομάδες και μάλιστα δεν έχουμε ηττηθεί με παραπάνω από 8-9 πόντους. Όμως, υπήρχαν και κάποιες επώδυνες ήττες. Οι στόχοι του ΠΑΟΚ δεν έχουν οριστεί ακριβώς, αλλά θα θέλαμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα στην Α1, αλλά και στα playoffs του Champions League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x