Ευρώπη

Περάσοβιτς: «Ο Μπουρούσης "πεινάει" για μπάσκετ»

Το εγκώμιο του Γιάννη Μπουρούση έπλεξε ο πρώην προπονητής του στην Λαμποράλ Κούτσα, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, λέγοντας σε συνέντευξή του πως ο 32χρονος σέντερ «πεινάει» για μπάσκετ.

Αναμφισβήτητα ο Γιάννης Μπουρούσης αποτέλεσε τον ηγέτη της Λαμποράλ Κούτσα (νυν Μπασκόνια) την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς την οδήγησε στην 4η θέση, σε Ισπανία και Ευρώπη.

Συνεπώς, είναι λογικό να ήταν ένας από τος αγαπημένους παίκτες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 32χρονο σέντερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Ηράκλειο, όπου βρίσκεται με την Εφές για το «1st International Basketball Tournament», στο οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός.

«Έκανε μια εξαιρετική σεζόν (σ.σ. με την Λαμποράλ), είναι ένας σπουδαίος παίκτης και θα παίξει εξίσου καλά και φέτος. Είναι "πεινασμένος" για μπάσκετ. Αγωνίστηκε για τον Ολυμπιακό και τώρα φοράει τη φανέλα του μεγάλου "εχθρού" και θέλω να δω πως θα ανταποκριθεί, αλλά είμαι σίγουρος πως θα παίξει καλά», ανέφερε ο 51χρονος τεχνικός της τούρκικης ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x