Euroleague

Περάσοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στη σειρά»

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στη σειρά των playoffs με την Αναντολού Εφές, όπως δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πλεονέκτημα έδρας καθιστά φαβορί τον Ολυμπιακό στη σειρά των playoffs με την Αναντολού Εφές, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, μετά την ήττα της τουρκικής ομάδας από τη Ρεάλ, στη Μαδρίτη.

«Πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ τη Ρεάλ για την πρώτη θέση που κατέκτησε. Πιστεύω πως έκαναν μία πολύ καλή κανονική περίοδο και άξιζαν την πρώτη θέση. Επίσης, άξιζαν και τη νίκη απόψε, καθώς έπαιξαν πολύ καλά στα τελευταία πέντε λεπτά. Σε εκείνο το σημείο μας προσπέρασαν, αλλά μέχρι εκεί ήταν ισορροπημένο το ματς. Τα σερί σουτ των Κάρολ και Ντρέιπερ έδωσαν τη νίκη στη Ρεάλ. Όποια ομάδα και να είχαμε αντίπαλο στα playoffs θα ήταν εξαιρετική. Ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο συμπαγής ομάδες της Ευρώπης και προφανώς με το πλεονέκτημα έδρας που έχει, είναι το φαβορί για τη σειρά. Πάντα όταν προκρίνεσαι στα playoffs, είσαι ενθουσιασμένος και θέλεις να προκριθείς στο Final Four», ήταν τα λόγια του Κροάτη κόουτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x