Ελλάδα

Περιμένει για δύο παίκτες η ΑΕΚ

Με το τυπικό της αποδέσμευσης του Μαυροκεφαλίδη να εκκρεμεί, η ΑΕΚ είναι μεταξύ Μπόγρη και Μαυροειδή, ενώ εφόσον αποδεσμευτεί ο Χέρστον θα αποκτηθεί «δυάρι» με τον Γκόρντον στη λίστα.

Η ΑΕΚ περιμένει τη λύση των συμβολαίων των Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Μαλίκ Χέρστον για να προχωρήσει στην απόκτηση δύο παικτών.

Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ θεωρείται ήδη παρελθόν και είναι διαδικαστικού χαρακτήρα η έκδοση του διαζυγίου. Η «Ένωση» θα τον αντικαταστήσει με Έλληνα ψηλό, με τον Γιώργο Μπόγρη και τον Δημήτρη Μαυροειδή να είναι στη λίστα. Το εμπόδιο για τον 27χρονο σέντερ είναι το συμβόλαιό του με την Τενερίφη (που θα χρειαστεί να αποζημιωθεί για να τον αφήσει ελεύθερο), σε αντίθεση με τον 31χρονο άσο που είναι ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα, αναμένονται εξελίξεις για τον Μαλίκ Χέρστον. Ο Αμερικανός που δεν πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά αναμένεται να υποβληθεί ξανά στις συγκεκριμένες εξετάσεις, επιλέγοντας ιατρικό κέντρο της αρεσκείας του αλλά υπό την επίβλεψη ανθρώπου της ΑΕΚ. Εφόσον και πάλι τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, θα υπάρχει το «πάτημα» για τη λύση του συμβολαίου του και θα αποκτηθεί άλλος ξένος, που θα παίζει στη θέση «2», με τον Τζαμόν Γκόρντον να είναι ψηλά στη λίστα του Ζντοβτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x