Ελλάδα

Περιμένει το ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός για το ΣΕΦ!

Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί το αν θα είναι κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης!

Το πρώτο σημαντικό παιχνίδι της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό έμελλε να είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι»… κουβαλούν μία τιμωρία από τους περσινούς τελικούς της Α1 με τους «πράσινους», με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη αναμέτρηση στο ΣΕΦ να είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμη οριστικό, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και έτσι βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, αφού υπάρχει η πιθανότητα να μειωθεί η ποινή τους και έτσι να έχουν τη στήριξη των οπαδών τους.

Από ‘κει και πέρα, οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους, στο ΣΕΦ, με μία διπλή προπόνηση την Παρασκευή (26/8), όπου σε εκείνη που έγινε το πρωί έδωσε το «παρών» ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x