Ελλάδα

Περιοδικό για το μπάσκετ ΔΩΡΕΑΝ με τη Live Sport

Το νέο μπασκετικό περιοδικό «Man to Man (M2M)» έρχεται από αυτή την Τρίτη και κάθε Τρίτη εντελώς δωρεάν με τη Live Sport.

Με ένα νέο αθλητικό περιοδικό, αποκλειστικά για μπάσκετ, κυκλοφορεί την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου (και κάθε Τρίτη) η καθημερινή αθλητική εφημερίδα Live Sport. Το περιοδικό ονομάζεται Man to Man (M2M) και διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ με την αθλητική εφημερίδα, χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση τιμής.

Στο πρώτο τεύχος του περιοδικού, που εντυπωσιάζει τόσο για την εμφάνισή του όσο και για τη θεματογραφία του, ξεχωρίζουν:
-Το δεκασέλιδο (!) αφιέρωμα, με καταπληκτικές φωτογραφίες και άγνωστες λεπτομέρειες, στην απίθανη εξέλιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο που πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων δολαρίων στο NBA. Περιγράφεται η ζωή του από την παρανομία στα σοκάκια των Σεπολίων, μέχρι την απόλυτη καταξίωση. Ο ίδιος ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς γράφει στο περιοδικό αποκλειστικά για τους αναγνώστες του.

-Το αφιέρωμα στο πρωτάθλημα της Α1, που ξεκινά το Σαββατοκύριακο. Με συνεντεύξεις, παρουσιάσεις ομάδων και μια ξεχωριστή αναφορά στα (πολλά) ρεκόρ που στοχεύει φέτος ο Βασίλης Σπανούλης.

Το περιοδικό «υπογράφουν» οι «μπαρουτοκαπνισμένοι» Νίκος Παπαδογιάννης, Γιάννης Ψαράκης, Νίκος Μπουρλάκης και Γιώργος Κογκαλίδης, ενώ την επιμέλεια της έκδοσης έχει ο Αντώνης Φουντής.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x