Ελλάδα

«Περίπατος» για Άρη με MZT

Με επιτυχία συνέχισε τις φιλικές αναμετρήσεις ο Άρης, αφού νίκησε άνετα 72-54 την MΖΤ στο Αλεξάνδρειο.

Ο Άρης νίκησε άνετα 72-54 την ΜΖΤ στο Παλέ Ντε Σπορ σε φιλικό ματς προετοιμασίας και έδειξε σε καλή αγωνιστική κατάσταση,, ενόψει του ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ σε μερικές μέρες.

Οι «κίτρινοι» έφτασαν στο +10 στη λήξη του ημιχρόνου και έβαλαν τις βάσεις για την τελική επικράτηση, φτάνοντας στο +17 και στο +20 σε τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο και δείχνοντας αυτά που περίμενε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν ο κορυφαίος του Άρη με 18 πόντους.


Τα δεκάλεπτα: 18-16, 44-34, 60-43, 72-54

Άρης (Παναγιώτης Γιαννάκης): Βον 8 (1), Φλιώνης 7 (1), Τσαϊρέλης 3, Δίπλαρος 2, Χρηστίδης 5, Μούρτος 5, Αθηναίου 18 (3), Μοράντ 8, Βασιλόπουλος 8 (2), Σαρικόπουλος 5, Γουίβερ 3

ΜΖΤ (Αλεξάνταρ Τοντόροφ): Γκαρσία 3, Στάγιτς 3, Μπέιλι 11, Στογιανόφσκι 5, Μίτεφ, Πένοφ 1, Μασλίνκο 2, Μάμουζιτς, Τραϊκόφσκι 16, Γιάνσεν 3, Λάλιτς 10


Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε πως: «Ήταν ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι. Έγινε χωρίς κόσμο και αυτό το κάνει πιο δύσκολο. Είχαμε κάποια διαστήματα, στα οποία είχαμε καλές αντιδράσεις τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση απέναντι σε μια ομάδα που φαινόταν σε καλό επίπεδο ετοιμότητας.

Ελέγξαμε το ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και κάναμε συνεχείς αλλαγές για να παίξουν οι περισσότεροι παίκτες. Θα είναι μια κουραστική βδομάδα, γιατί θα ακολουθήσουν άλλες τρεις φιλικές αναμετρήσεις στην Τουρκία. Πιστεύω ότι είναι αγώνες που μπορεί να μας βελτιώσουν, γιατί θα παίξουμε κάτω από κούραση και μακριά από τη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x