Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Πέρκος: «Γλυκιά ήττα»

Ανακουφισμένος για την παραμονή του Ηρακλή στην Α2, παρά την ήττα απ' το Ψυχικό εμφανίστηκε ο Στέφανος Πέρκος σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr.

Στην Α2 θα αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ηρακλής. Παρά την ήττα του στο Ψυχικό (79-76), ο «γηραιός», εκμεταλλεύτηκε τη νίκη του Παγκρατίου στο κλειστό του Μετς επί του Φιλίππου Βέροιας (89-88) και παρέμεινε στην κατηγορία.

Ο προπονητής του Ηρακλή. Στέφανος Πέρκος μετά το τέλος του αγώνα στο κλειστό του Ψυχικού μίλησε στο sport-fm.gr .

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Για το σημερινό παιχνίδι: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα. Θέλαμε να σωθούμε χωρίς "δεκανίκια" αλλά το Ψυχικό κέρδισε δίκαια. Οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο, άλλα κάποια λάθη στις τελευταίες κρίσιμες φάσεις λόγω κόπωσης έκριναν το αποτέλεσμα. Ο κόσμος που ήρθε σήμερα ευχαριστήθηκε ένα θεαματικό παιχνίδι».

Για την παραμονή: «Ήταν μια γλυκιά ήττα για την ομάδα μας. Κάναμε δύο σπουδαίες νίκες στα τελευταία παιχνίδια απέναντι σε Παγκράτι και Φίλιππο Βέροιας. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ακόμα και στην έδρα του Αρκαδικού που κέρδισε την άνοδο. Εγώ από τη μεριά μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν τους τελευταίους μήνες παρά τους τραυματισμούς και να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μου εμπιστεύτηκε αυτή τη δύσκολη αποστολή».

Για την επόμενη μέρα: «Αυτό που προέχει είναι η ξεκούραση. Ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά θα αρχίσει στα μέσα Μαΐου».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Πατεράκης-Στέφανος Μαρολαχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x