Ελλάδα

Πέσιμο… αγάπης Παναθηναϊκών σε Σλούκα! (pics)

Ο Κώστας Σλούκας έβαλε… φωτιά με τις δηλώσεις του και ο κόσμος του Παναθηναϊκού πήρε το «όπλο» του για να τον ψήσει! Δείτε τα πάμπολλα μηνύματα των φίλων του τριφυλλιού προς τον Έλληνα γκαρντ.

Παροξυσμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού μετά τις δηλώσεις του Κώστα Σλούκα, που άφησε... ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να ντυθεί στα πράσινα.

Στην πρόσφατη φωτογραφία που «ανέβασε» στο Instagram ο Έλληνας γκαρντ (πριν 14 ώρες), έχει γίνει «ντου» από φίλους του τριφυλλιού, οι οποίοι προσπαθούν να τον ψήσουν να επιστρέψει στην χώρα μας, για χάρη της αγαπημένης τους ομάδας.

«Σε περιμένουμε. Έλα στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Μαζί θα σηκώσουμε το έβδομο. Έλα να γίνεις ο νέος Διαμαντίδης. Έλα να γίνεις ο νέος μας ηγέτης» είναι μερικά από αυτά που γράφουν προς τον άσο της Φενέρμπαχτσε.

Όπως καταλαβαίνετε, επικρατεί... τρέλα και τα μηνύματα του κόσμου είναι εκατοντάδες. Σε κάποια εξ αυτών, μάλιστα, έχει γίνει tag και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τους οπαδούς να του ζητούν να κάνει τα πάντα για να φέρει στον Παναθηναϊκό τον Σλούκα!

inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner

???????? To all of you that support the team in every single game.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Sloukas (@kos_slou16) στις


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x