Ελλάδα

«Πέταξε» για Κύπρο το Ρέθυμνο

Στην Κύπρο βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης η αποστολή του Ρεθύμνου, ώστε να συμμετάσχει στο τουρνουά «Ζιβανάρεια» που διοργανώνει ο ΑΠΟΕΛ.

Άπαντες είναι παρόντες στην αποστολή που ανακοίνωσε η τεχνική ηγεσία στα ματς που αποτελέσουν την πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο βοηθός προπονητή, Σταύρος Μυκονιάτης, τόνισε πως: «Βάσει του προγράμματός μας, το τουρνουά είναι η πρόβα τζενεράλε για μας. Εξ ορισμού είναι δύσκολα τα παιχνίδια από τη στιγμή που θα παίξουμε τρεις αγώνες στη σειρά. Σίγουρα, δεν μπορείς να έχεις την ίδια απόδοση από το πρώτο έως το τελευταίο παιχνίδι. Η ομάδα δείχνει, βάσει των προηγούμενων φιλικών, ότι βρίσκεται σε δρόμο, τουλάχιστον στη φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά μέσα στο γήπεδο, επιθετικά και αμυντικά.

Σε αυτά τα παιχνίδια πάμε να δούμε πόσο θα ανταποκριθούν σε αυτά που έχουμε δουλέψει. Επίσης, περιμένουμε πολύ να ενταχθεί στο 100% ο Γιαννόπουλος, γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας και μας έλειψε αρκετά στα προηγούμενα ματς στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στο Ρέθυμνο.

Θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Το πρώτο είναι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Μία πολύ καλή κυπριακή ομάδα. Ακολουθεί η ΑΕΚ, η οποία αναμφίβολα είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, που, μάλιστα, προέρχεται από πολύ δυνατά φιλικά, όπως αυτό με την Ούνιξ, κερδίζοντάς τη, μάλιστα. Τέλος, θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ Λάρνακας, που είναι και αυτή μία πολύ καλή ομάδα.

Να επισημάνω πως η ΑΕΚ θα είναι η πρώτη αντίπαλος στις επίσημες αναμετρήσεις, δηλαδή στο Κύπελλο, αλλά θεωρώ πως, μέχρι τότε, οι ομάδες θα είναι διαφορετικές. Θα είναι μία από τις ποιοτικότερες του πρωταθλήματος και για μας είναι καλό ότι ξεκινάμε με αυτήν, διότι θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ και αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x