Ελλάδα

Πετγουέι: «Είναι θέμα αξιοπρέπειας για τον Παναθηναϊκό»

Στη διαπίστωση πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να χάσει με 3-0 τη σειρά έφτασε ο Μπρεντ Πετγουέι μετά το 2-0 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ στο δεύτερο τελικό της Basket League.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των "ερυθρόλευκων" τόνισε πως οι «πράσινοι» έχουν αξιοπρέπεια και θα προσπαθήσουν περισσότερο να «χτυπήσουν» το ματς της ερχόμενης Κυριακής, στάθηκε στην ομοιογένεια του Ολυμπιακού, που φάνηκε στην Ευρωλίγκα και από την έλλειψη πανικού στις δύσκολες έδρες, στεκόμενος και στην ηρεμία που έρχεται από τον πάγκο.

Αναλυτικά: «Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να χάσει τη σειρά 3-0, άρα θα προσπαθήσει να κάνει ότι μπορεί. Είναι και θέμα αξιοπρέπειας. Οπότε, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο το παιχνίδι της Κυριακής.

Είμαστε μαζί για περίπου δύο χρόνια… Έχουμε την ομοιογένεια και έχουμε παίξει πολλά δύσκολα παιχνίδια, όπως στα play offs της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα, αλλά και στο Final 4 και έχουμε μάθει να μην πανικοβαλλόμαστε, ακόμα και στις πιο σκληρές έδρες.

Είναι η οδηγία που προέρχεται από τον πάγκο, από τον προπονητή και το τεχνικό τιμ, ότι λάθος και να γίνεται, όποιο φάουλ, να μην το… κρατάμε και να προχωράμε στην επόμενη φάση του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x