Ελλάδα

Πετρίδης: «Ψάχνει παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά η ΑΕΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Πετρίδης.

Αφού σχολίασε τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ράστα Βέχτα, ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η «βασίλισσα» να ενισχυθεί τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» υπογράμμισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως η ομάδα ψάχνει παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από κάποιον που έχει ήδη στο ρόστερ της.

«Είναι μία νίκη που ήρθε μέσα από μία πειστική εμφάνιση. Δεν ήταν μόνο ότι κέρδισε η ΑΕΚ μία ομάδα που είναι κατώτερή της. Έπιασε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης και έκανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ να χαμογελάσουν. Και στις δύο άκρες του παρκέ ήταν εξαιρετική η ΑΕΚ. Στο δεύτερο μέρος, όπως και να το κάνουμε, επήλθε η κούραση, έπεσε η απόδοσή της, πίεσε και η Ράστα Βέχτα και προσπάθησε να μειώσει σε ένα βαθμό», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πετρίδης και πρόσθεσε:

«Αν δεν βρεθεί κάποιος που να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους παίκτες που είναι τώρα στην ομάδα, δεν θα πάρει κάποιον απλά για να πει ότι πήρε παίκτη. Δεν βιάζεται για ενίσχυση, μετά τη νίκη επί της Ράστα Βέχτα, έβαλε σε σκέψεις τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Όσον αφορά τον Χάρις, εξετάστηκε αυτή η περίπτωση και μάλλον απορρίπτεται από τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτή η εβδομάδα είναι καθοριστική για το κομμάτι της ενίσχυσης, δεν υπάρχει περιθώριο. Παίρνεις έναν παίκτη για τις εγχώριες διοργανώσεις, για το Κύπελλο και μετά για το πρωτάθλημα».

Όσον αφορά την επιστροφή του Κιθ Λάνγκφορντ, υπογράμμισε: «Ο Λάνγκφορντ ιατρικά δεν προλαβαίνει, αλλά επειδή πρόκειται για ένα παιδί που ζει και αναπνέει για μεγάλα ματς, θεωρώ ότι θα κάνει μία προσπάθεια για να προλάβει. Ιατρικά, επαναλαμβάνω, εκείνο που βγαίνει προς τα έξω είναι πως δεν προλαβαίνει. Είναι ένα παιδί που θέλει να παίζει σε τέτοια παιχνίδια και είναι καθαρά προσωπική υπόθεση του Λάνγκφορντ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x