Ελλάδα

Πετρόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Στους καλύτερους της Ευρώπη ο Σφαιρόπουλος, καλή δουλειά ο Πασκουάλ»

Ο Κώστας Πετρόπουλος επισκέφτηκε το στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» και μοιράστηκε προσωπικές εμπειρίες από τον χώρο του αθλητισμού, ενώ μίλησε και για το σήμερα του μπάσκετ.

Για τα τεκταινόμενα του ελληνικού και όχι μόνο μπάσκετ μίλησε ο Κώστας Πετρόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Μπαμ και Κάτω».

Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και προπονητής αναφέρθηκε στους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιάννη Σφαιρόπουλο και Τσάβι Πασκουάλ, τους οποίους χαρακτήρισε προπονητές υψηλού επιπέδου αλλά και για τον άνθρωπο που του... έκοψε το μπάσκετ.

Διαβάστε τα πιο σημαντικά των όσων είπε ο Κώστας Πετρόπουλος στους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη:

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:
«Δεν θα παρέμβαινα στον Αντετοκούνμπο να… στραγγαλίσω το ταλέντο του. Μπορείς να έχεις αυτόν τον παίχτη και να του λες μην κατεβάζει την μπάλα επειδή είναι 2.11;».

Για τον άνθρωπο που του... έκοψε το μπάσκετ: «Ο Φάνης είναι ο άνθρωπος που μου έκοψε το μπάσκετ. Ενώ ήμουν ένας παίκτης των 30, 40, 50, 60 πόντων τότε (στη μεταξύ μας αναμέτρηση έβαλα 2. Τότε σκέφτηκα το ότι να βάλεις εσύ 2 πόντους είναι προμήνυμα. Πρέπει να σταματήσεις».

Για τους Πασκουάλ, Σφαιρόπουλο: «Ο Πασκουάλ έχει κάνει καλή δουλειά. Έχει αλλάξει τα πράγματα, είναι στοχευμένος προπονητής, όπως και ο Σφαιρόπουλος. Είναι προπονητές υψηλού επιπέδου που προσπαθούν να κερδίσουν τον αντίπαλο σε πολύ μικρές λεπτομέρειες. Τον Σφαιρόπουλο τον αγαπώ πολύ, τον έχω σαν παιδί μου. Είναι μέσα στους τρεις καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Ο Πεδουλάκης επίσης είναι εξαιρετικός προπονητής. Του άξιζε καλύτερη αντιμετώπιση».

Για παίκτες που μοιάζει το στιλ τους: «Από τον Παναθηναϊκό θα έλεγα τον Παππά. Πιστεύω στο ταλέντο του, είναι καλός με την μπάλα, απειλεί με την μπάλα. Πρέπει να προσπαθεί περισσότερα σουτ, να μην αναλώνεται στα ντράιβ. Από τον Ολυμπιακό μια μίξη Παπανικολάου και Πρίντεζη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x