Ελλάδα

Πετρόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Τα αποδυτήρια της Εθνικής πρέπει να είναι… αεροστεγή»

Στο γεγονός πως τα όσα συμβαίνουν εντός των αποδυτηρίων της Εθνικής Ομάδας πρέπει να φυλάσσονται καλύτερα και να μην υπάρχουν… διαρροές στάθηκε ο Κώστας Πετρόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM.

Στην βελτίωση της λειτουργίας των αποδυτηρίων της Εθνικής Ομάδας αλλά και στην καλύτερη προστασία των όσων συμβαίνουν μέσα σε αυτά μίλησε ο Κώστας Πετρόπουλος.

Ο Νουρέγιεφ του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος αυτή την περίοδο εκτελεί χρέη Τεχνικού Διευθυντή στον Έσπερο Πατρών, φιλοξενήθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου «Τα διαμάντια είναι παντοτινά», όπου εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στην τεράστιας σημασίας νίκη επί της Γιουγκοσλαβίας στους Μεσογειακούς Αγώνες του 1979, ενώ αποκάλυψε ποιος του έδωσε το παρατσούκλι ‘’Νουρέγιεφ’’.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου:

Για την πορεία της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωμπάσκετ:
«Όταν μιλάνε πολλοί τα πράγματα δεν πάνε καλά. Τα αποδυτήρια πρέπει να είναι… αεροστεγή να μην βγαίνουν έξω όσα συμβαίνουν μέσα σε αυτά».

Για την επικράτηση επί της Γιουγκοσλαβίας στους Μεσογειακούς αγώνες του ΄79:

«Πολύ σπουδαία νίκη. Είχαμε κερδίσει τους Γιουγκοσλάβους που είχαν εκπληκτική ομάδα τότε. Γυρνούσαμε στο ξενοδοχείο με τα πόδια και ο κόσμος μας ακολουθούσε.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη:
«Ήταν τρομερός ο Παναγιώτης Γιαννάκης τότε. Πριν την Αμερική ήταν ένα παιδάκι όπως όλοι μας. Γυρίζοντας από εκεί είχε βάλει όγκο και είχε δυναμώσει, κάτι που τον βοήθησε να ξεχωρίσει».

Για τους πολλούς τραυματισμούς που υπέστη στην καριέρα του:
«Τότε η προπόνηση δεν ήταν τόσο επιστημονική όπως τώρα. Πλέον εντοπίζουμε τις αδυναμίες του κάθε αθλητή και τις βελτιώνουμε».

Για το παρατσούκλι Νουρέγιεφ:
«Το Νουρέγιεφ μου το έβγαλε ο Γιάννης Αντωνόπουλος και το πήρανε οι υπόλοιποι και το... αποθέωσαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x