Euroleague

Πιανιτζάνι: «Σκληρή πνευματική δοκιμασία με τον Ολυμπιακό»

Ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι για την Αρμάνι Μιλάνο περιμένει ο Σιμόνε Πιανιτζάνι να είναι αυτό με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Ως ένα πολύ δυνατό τεστ, ειδικά στο πνευματικό κομμάτι, είναι αυτό με τον Ολυμπιακό για την Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι.

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που ενδεχομένως να έχει προσεγγίσει την Ευρωλίγκα καλύτερα από κάθε άλλη, με δύο εντυπωσιακές νίκες σε Μόσχα και Βιτόρια. Έχουν περισσότερη αθλητικότητα, σωματική δύναμη και ύψος σε σχέση με πέρυσι, ενώ η άμυνά τους μπορεί να προστατέψει την στεφάνη και να υψώσει ένα είδους… τείχος. Στόχος μας είναι να τεστάρουμε τους εαυτούς μας στην πνευματική σκληράδα, να κάνουμε ακόμη ένα βήμα μπροστά και να βελτιωθούμε, προσπαθώντας να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, ακόμη και κόντρα σε έναν εξαιρετικό ηγέτη, όπως είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που παίζει εξαιρετικά το πικ εν ρολ και έχει την ικανότητα να χτυπήσει στο λόου ποστ σε διάφορες περιπτώσεις με Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρωλίγκας», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x