Ελλάδα

«Πιο σοβαρός ο τραυματισμός του Ματσιούλις, έως και 5 μήνες εκτός δράσης»

Ακόμα πιο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Γιόνας Ματσιούλις από ό,τι είχε εκτιμηθεί αρχικά, όπως μεταδίδει ο γνωστός Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας.

Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα για τον Γιόνας Ματσιούλις αναφορικά με τον τραυματισμό που έχει υποστεί στον αγκώνα του κατά τη διάρκεια της πρώτης αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία.

Όπως μεταδίδει αυτή την ώρα ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο τραυματισμός του φόργουορντ της ΑΕΚ είναι ακόμα πιο σοβαρός από ό,τι είχε εκτιμηθεί αρχικά, καθώς έπειτα από το ταξίδι του στη Λιθουανία για νέες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν έχει σπάσει μόνο τον αγκώνα του.

Συγκεκριμένα, έχει και ρήξη συνδέσμων και έτσι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 5 μήνες, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος ακόμα και για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σημειώνεται στο ρεπορτάζ ότι το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του θα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρο όταν υποβληθεί στην επέμβαση η οποία είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Δευτέρα (7/4).


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x