NBA

Πίπεν: «Οι Γουόριορς απέτυχαν. Κορυφαία ομάδα ever οι Μπουλς»

Η αποτυχία των Γουόριορς να κατακτήσουν τον τίτλο σταματά κάθε συζήτηση περί της κορυφαίας ομάδας όλων των εποχών στο ΝΒΑ, που όπως δήλωσε ο Σκότι Πίπεν είναι οι Μπουλς του 1996.

Μετά τον Ντένις Ρόντμαν, ο Σκότι Πίπεν υποστήριξε πως οι Μπουλς της περιόδου 1995/96 παραμένουν δίχως συζήτηση η κορυφαία ομάδα όλων των εποχών στο ΝΒΑ, μετά την αποτυχία των Γουόριορς στους τελικούς.

«Η δική μας ομάδα ήταν η κορυφαία. Ο θρύλος μας συνεχίζεται», δήλωσε ο «Ινδιάνος», που δεν δίστασε να παραδεχτεί πως υποστήριζε τους Καβαλίερς στους τελικούς.

Όσο για τους Γουόριορς; «Όσο καλά κι αν πας στην κανονική περίοδο, θα πρέπει να συνοδευτεί από το πρωτάθλημα για να αφήσεις την κληρονομιά σου στο παιχνίδι. Εκεί απέτυχαν οι Γουόριορς. Έχασαν την κυριαρχία τους στη διάρκεια των playoffs. Κι εμείς είχαμε πάει την περίοδο 1995/96 πολύ καλά στην κανονική περίοδο και αντιμετωπίζαμε την ίδια πίεση, αλλά τα καταφέραμε. Οι Γουόριορς δεν τα κατάφεραν και χωρίς πρωτάθλημα δεν μπορείς να θεωρηθείς μεγάλη ομάδα», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x