Ελλάδα

Πήρε… εκδίκηση από τους Antetokounbros η Εθνική του 2005!

Το… αίμα της πίσω για την ήττα της περασμένης βδομάδας πήρε η Εθνική του 2005, επικρατώντας 92-91 των Antetokounbros. Χιλιάδες κόσμου στο ΟΑΚΑ, με το μπάσκετ να αναδεικνύεται ξανά μεγάλος νικητής!

Ακόμα μία γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ, αυτή την φορά στην Αθήνα…

Και όπως είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο «είμαστε ενωμένοι και περνάμε καλά».

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στον κάλεσμα των… Antetokounbros και κατέκλεισε -μετά το ''Nick Gallis Hall'' και- τις κερκίδες του ΟΑΚΑ, δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι και αρκετά μικρά παιδιά. Μια ατμόσφαιρα που έχει λείψει πολύ από τα ελληνικά γήπεδα και μακάρι να μπορούσαμε να την βλέπαμε συχνότερα.

Το παιχνίδι ήταν γεμάτο εντυπωσιακές φάσεις, τρίποντα από το κέντρο, καρφώματα, πειράγματα και πολύ θέτικη διάθεση.

Αν και έχει μικρή σημασία και περνά σε δεύτερη μοίρα, η Εθνική του 2005 κατάφερε να πάρει την άτυπη ρεβάνς για την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στο «Αλεξάνδρειο», επικρατώντας με 92-91. Μάλιστα ο Γιάννης -ένας είναι ο Γιάννης- ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης τόσο ο Γιάννης όσο και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησαν όλους όσους βοήθησαν για να διεξαχθεί αυτή η γιορτή του μπάσκετ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2018.

Εθνική 05: Παπαλουκάς, Χατζηβρέττας, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος, Κακιούζης, Μπουρούσης, Πρίντεζης

Antetokounbros: Γαρμπής, Γκίκας, Παναγιωτίδης, Τρικαλιώτης, Σαλούστρος, Κώστας Αντ., Κωτσόπουλος, Σερμαντίνι, Καμπερίδης, Χάινς, Γιάννης και Θανάσης

Δεκάλεπτα: 36-36, 67-53, 82-76, 91-90

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x