Ευρώπη

Πήρε ταλέντο η Μπάμπεργκ

Την απόκτηση του Μαλίκ Μίλερ ανακοίνωσε η Μπάμπεργκ, με τον 21χρονο γκαρντ να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Μπορεί η επιστροφή στην Ευρωλίγκα για την Μπάμπεργκ να χρειάζεται να ξοδέψει κάτι παραπάνω για την ενίσχυσή της. Ωστόσο, οι πρωταθλητές Γερμανίας κοιτούν και το… μέλλον τους, καθώς «επένδυσαν» στον Μαλίκ Μίλερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο 21χρονος γκαρντ είναι γεννημένος στη Γερμανία και τη φετινή χρονιά αγωνιζόταν στο «Virginia Tech» στις ΗΠΑ, όπου είχε κατά μέσο όρο 6,2 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ.

«Η Μπάμπεργκ μου δίνει μία μεγάλη ευκαιρία, καθώς ήθελα να επιστρέψω στο γερμανικό μπάσκετ. Πλέον, επικεντρώνομαι στο να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, στο πρωτάθλημα. Σημαντικό ρολό για τη μεταγραφή μου έπαιξε ο Φάμπιαν Βίλμετερ, ο οποίος με γνωρίζει από πολύ μικρή ηλικία. Αυτό μου δίνει την αίσθηση πως πάω σε οικείο περιβάλλον, παρά το γεγονός πως δεν σκέφτηκα ποτέ πως θα αγωνιστώ στην Μπάμπεργκ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα πρόκληση της καριέρας μου», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Μπάμπεργκ, ο Μαλίκ Μίλερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x