Ελλάδα

Πήρε Τρότερ ο Κόροιβος

Την έναρξη της συμφωνίας του με τον Όμπι Τρότερ, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε φορούσε τη φανέλα του ΚΑΟΔ, ανακοίνωσε ο Κόροιβος Αμαλιάδας.

Από τη Δράμα στην Αμαλιάδα ο Όμπι Τρότερ! Ο Αμερικανός με το ουγγρικό διαβατήριο γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο με τον Κόροιβο. Τη σεζόν που πέρασε, ο 31χρονος αγωνιζόταν από το Νοέμβριο στον ΚΑΟΔ, με τον οποίο είχε κατά μέσο όρο 8,4 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Όμπι Τρότερ για έναν χρόνο.

Ο Αμερικανός, που συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, είναι 31 ετών (γεννημένος στις 9 Φεβρουαρίου 1984), έχει ύψος 1.85μ και καλύπτει τη θέση του πλέι μέικερ. Έχει στην κατοχή του ουγγρικό διαβατήριο και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας
».

Το 2006 αποφοίτησε από το κολέγιο Αλαμπάμα και έκτοτε έκανε σημαντική ευρωπαϊκή καριέρα, έχοντας αγωνιστεί σε Γκίσεν (Γερμανία), Μπρεστ (Γαλλία), Τορπάν Πόγιατ (Φινλανδία), Σόλνοκ (Ουγγαρία), Νιζνί (Ρωσία) και Τριούμφ (Πολωνία), ενώ πέρυσι είχε αξιόλογη παρουσία στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ, φορώντας τη φανέλα του ΚΑΟΔ. Στην ομάδα της Δράμας αγωνίστηκε από τον Νοέμβριο του 2014, μέχρι το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, έχοντας κατά μέσο όρο 8.4 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ ανά αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x