Ελλάδα

Πιθανότατο το να μην πάρει αντικαταστάτη του Τζέιμς ο Παναθηναϊκός Superfoods!

Για ποιους, τρεις λόγους είναι υπαρκτό -και πολύ πιθανό- το ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί, τελικά, αντικαταστατής του Τζέιμς στον Παναθηναϊκό Superfoods, όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δ. Κοντός.

Εδώ που φτάσαμε πια, έχοντας μπει, πλέον, στον Νοέμβρη, είναι πολύ πιθανό, μετά ΚΑΙ το «ναυάγιο» με τη Φουενλαμπράδα για τον Πόποβιτς, ο Παναθηναϊκός Superfoods να μην αποκτήσει, τελικά, γκαρντ, που θα αντικαταστήσει τον Τζέιμς.

Όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός, υπάρχουν τρεις λόγοι, που, ίσως, οδηγήσουν το «τριφύλλι» σε αυτή την απόφαση:

Πρώτον, λοιπόν, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αποκτηθεί ένας παίκτης, απλά… για να αποκτηθεί. Δεν είναι θέμα, για παράδειγμα, οι 200.000 ευρώ που φέρεται να ζήτησε η Φουενλαμπράδα για τον Κροάτη, αλλά κρίνονται -και σωστά- πολλά τα λεφτά για την αξία του. Καμία ομάδα δεν θα έδινε τόσα χρήματα για τον 34χρονο. Ακόμη και αν «πιεζόταν» όσο το «τριφύλλι», μετά τον τραυματισμό του Αμερικανού! Το ζήτημα για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού ήταν, αν βρεθεί μία λύση, μεσούσης της σεζόν, ικανοποιητική, τότε να κινηθεί ο σύλλογος για την πραγματοποίηση της μεταγραφής και όχι αυτό να συμβεί απλά και μόνο για να λέει πως πήρε αντικαταστάτη του πρώην παίκτη του Κολοσσού.

Δεύτερον. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού φαίνεται να εμπιστεύεται πάρα πολύ τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Αυτό δεν σημαίνει πως βρήκε τον αντικαταστάτη του Τζέιμς, ούτε τον θεωρεί τέτοιον. Είναι δεδομένο, όμως, πως θεωρεί τον 22χρονο σπουδαίο ταλέντο, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι χρησιμοποιεί αρκετά τον πρώην παίκτη του Άρη. Και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο νεαρός θα κάνει το «μπαμ» με τον Πασκουάλ στον πάγκο της ομάδας…

Και τρίτον… και κυριότερο! Έχει περάσει ένας μήνας από τον τραυματισμό του Τζέιμς. Αυτό σημαίνει ότι μένει, πιθανότατα, άλλος ένας, προκειμένου να επιστρέψει στα παρκέ. Σίγουρα, θα ξαναπαίξει μέσα στον Δεκέμβρη και υπάρχουν πάρα πολλές ελπίδες αυτό να γίνει ακόμη και στις αρχές του επόμενου μήνα! Άρα και από τη στιγμή που η ομάδα, με τον Πασκουάλ στον πάγκο της, δείχνει σαφέστατα σημάδια βελτίωσης, ίσως κριθεί πως μπορεί να κάνει ακόμη λίγη υπομονή, μέχρι να επιστρέψει ο 26χρονος.

Τα παραπάνω, τονίζουμε ξανά, μπορεί να αναιρεθούν, ΑΝ βρεθεί ένας «άσος» που θα πληροί τις προϋποθέσεις τόσο του Τσάβι Πασκουάλ όσο και του Παναθηναϊκού Superfoods. Μέχρι σήμερα και από τη στιγμή που βρισκόμαστε μεσούσης της σεζόν, αυτό φαίνεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείουμε τίποτα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x