Euroleague

Πιτίνο: «Είμαστε απογοητευμένοι αλλά εγώ δεν φοβάμαι κανέναν»!

Ο Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του δεύτερου παιχνιδιού στην έδρα της Ρεάλ τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να επηρεαστεί από την ήττα στο πρώτο ματς της σειράς.

Στην πικρή γεύση που του άφησε ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη αναφέρθηκε ο Ρικ Πιτίνο. Στο πλαίσιο των δηλώσεών του πριν το δεύτερο ματς της σειράς, ο κόουτς των «πράσινων» αναφέρθηκε στη σημασία της αναμέτρησης, ενώ αφού πέταξε… σπόντα για τον Ολυμπιακό αναφορικά με την διαιτησία, ξεκαθάρισε πως δεν τον φοβίζει τίποτα.

«Είμαστε απογοητευμένοι για τον τρόπο που χάσαμε όμως έτσι είναι η διαδικασία των πλέι-οφ, δεν μπορείς να σταθείς εκεί και πρέπει να προχωρήσεις. Άμα χρειαστεί να μιλήσεις για κίνητρο πάει να πει πως έχεις κακή ομάδα. Το δεύτερο ματς είναι πάντα πιο σκληρό, η Ρεάλ θέλει να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα, ενώ εμείς άμα χάσουμε θα πρέπει να πάμε τουλάχιστον στα πέντε ματς.

Είμαι μπερδεμένος για το πώς μπορεί να μιλάμε για φάιναλ φορ σε Αθήνα ή Λυών από τη στιγμή που η Βιλερμπάν τώρα θα έρθει στη διοργάνωση.

Δεν μπορείς να αλλάξεις τις αποφάσεις των διαιτητών, εγώ κάνω τη δουλειά μου όπως και εκείνοι τη δική τους. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, αν μιλήσω δημόσια για την διαιτησία, όπως κάνει ο Ολυμπιακός, δεν σημαίνει πως θα με παίξουν καλύτερα αύριο.

Δεν έχω κανέναν φόβο με καμία ομάδα, δεν είναι αυτός ο τρόπος που σκέφτομαι εγώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x