Euroleague

Πιτίνο: «Κυριάρχησαν πλήρως, τα εύσημα στην άμυνα της Ρεάλ για Καλάθη»

Την ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως και την κακή βραδιά του Νικ Καλάθη παραδέχθηκε ο Ρικ Πιτίνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σαφώς ανώτερη κόντρα στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας 78-63 και ο Ρικ Πιτίνο παραδέχθηκε ότι η «βασίλισσα» έπαιξε καλύτερα από τους «πράσινους».

Επιπλέον, στάθηκε στην παρουσία του Φακούντο Καμπάτσο, αλλά και στην άμυνα που έπαιξαν οι Ισπανοί πάνω στον ηγέτη του «τριφυλλιού», Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την ήττα από τη Ρεάλ: «Κυριάρχησαν πλήρως, έπαιξαν καλύτερα. Ήταν άλλο παιχνίδι το δεύτερο ματς της σειράς. Πάμε στην Αθήνα με το σκορ στο 2-0. Δεν είμαστε σε καλή θέση», τόνισε ο Αμερικανός τεχνικός.

Σε ερώτηση για τον Φακούντο Καμπάτσο: «Είναι ένας σκληρός παίκτης. Παλεύει, πήρε ένα ριμπάουντ δύσκολο με αντιπάλους ψηλούς. Παίζει έξυπνα. Είναι τρομερή η προσπάθειά του».

Ενώ για τις αλλαγές στο Game 3: «Δεν πήραμε σουτέρ από τους Γουόριορς. Δεν θα αλλάξει κάτι λόγω ενός αγώνα. Είμαστε εδώ γιατί παίξαμε καλή άμυνα. Μπορούμε να αλλάξουμε την προσωπικότητά μας. Πρέπει να δούμε το βίντεο και να το κρίνουμε αυτό».

Για την απόδοση του Νικ Καλάθη: «Ο Καλάθης δεν είχε καλό ματς, λόγω της άμυνας που τον έπαιζαν. Δεν έβαλε τα ελεύθερα σουτ. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην άμυνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x