Euroleague

Πιτίνο: «Με 17 λάθη δεν γίνεται να κερδίσεις ένα παιχνίδι»

Στα στοιχεία που πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του ενόψει του τρίτου ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας στάθηκε ο Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Media Day του Παναθηναϊκού:
- Αν με κάποιον τρόπο μπορούσε να… εξαφανίσει έναν παίκτη της Ρεάλ αυτός θα ήταν ένας κοντός ή ένας ψηλός.
«Και τους δύο θα ήθελα να τους βγάλω, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μας ενδιαφέρει εμείς προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τους αντιπάλους που ξέρουμε ότι έχουμε απέναντί μας».

-Αν σκέφτεται να αλλάξει πράγματα τώρα ή αν θα πάει με το ένστικτο της ομάδας του και με το σουτ.
«Εδώ έχουμε μία δεδομένη συνθήκη. Ποια ομάδα δουλεύει καλύτερα από την αρχή της σεζόν. Θα μπορούσε να είναι 1-1 είναι όμως 2-0 η σειρά. Έχουμε κάνει πολλά λάθη, κάναμε 17 λάθη, δεν έχει να κάνει με τα λεφτά και το μπάτζετ, έχει να κάνει με το πόσο έχεις δουλέψει πάνω στα στοιχεία που έχεις. Πόσο τα έχεις βοηθήσει, πόσο έχεις βελτιώσει τα λάθη σου, αυτά που πρέπει να αλλάξεις, με 17 λάθη δεν γίνεται να κερδίσεις ένα παιχνίδι».

-Σε εστιατόριο που πήγε να φάει την Κυριακή του βράδυ, ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού τον πλησίασε και τους έκανε μία… πρόταση.
«Μου είπε, κόυοτς, να βάλεις τον Καλάθη να ποστάρει τον Καμπάτσο στο χαμηλό ποστ ώστε να κερδίσεις από το ύψος του Νικ. Του είπα πολύ ωραία ιδέα, αλλά θα πρέπει να πω στον αντίπαλο προπονητή να βγάλει τον Τέιλορ που μαρκάρει τον Καλάθη, ώστε να μπορέσω να τον πάω στον Καμπάτσο και να τον στείλω στο χαμηλό ποστ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x