Euroleague

Πιτίνο: «Θέλω να βλέπω τον Παπαγιάννη να κάνει νταμπλ-νταμπλ»

Ευχαριστημένος με τη νίκη επί της Νταρουσάφακα, αλλά και με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού, ήταν ο Ρικ Πιτίνο.

Μία ξεχωριστή σχέση συνδέει εκείνον και τον Γιώργο Παπαγιάννη, όπως δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Νταρουσάφακα.

«Θέλαμε να έχουμε πολλά κλεψίματα. Ξέρουμε πως δεν είμαστε εξαιρετικοί σουτέρ. Βάζουμε την μπάλα μέσα στο ζωγραφιστό, την βάζαμε όλο το βράδυ. Είχαμε υψηλά ποσοστά και παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Βρήκαμε αιφνιδιασμούς. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για μια ομάδα μπάσκετ. Πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου», δήλωσε αρχικά ο Ρικ Πιτίνο.

Για την εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη: «Έχω ξεχωριστή σχέση μαζί του. Του είπα ότι μπορεί να είναι μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρωλίγκα. Θέλω να τον βλέπω να κάνει νταμπλ-νταμπλ. Το έκανε αυτό για εμάς με 14 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 κοψίματα».

Για να ολοκληρώσει με ερώτηση σχετικά με την Τουρκία: «Είναι μια όμορφη χώρα. Είναι η δεύτερη φορά που βρίσκομαι εδώ, αλλά η πρώτη που έρχομαι στην ευρωπαϊκή πλευρά. Ήταν απολαυστικά. Αν εξαιρέσεις την κίνηση, όλα είναι ωραία. Νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου, στη Νέα Υόρκη, λόγω της κίνησης. Ο κόσμος είναι ωραίος εδώ. Σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x