NBA

Πλάκωσε διαδηλωτή που του πέταξε πίτα ο Κέβιν Τζόνσον

Ο Κέβιν Τζόνσον, πρώην σταρ του ΝΒΑ και νυν δήμαρχος του Σακραμέντο, χτύπησε διαδηλωτή που τον πλησίασε και του πέταξε πίτα στο πρόσωπο.

Όσο ήρεμος ήταν στα παρκέ, τόσο άγριος αποδεικνύεται όταν χρειάζεται ο Κέβιν Τζόνσον.

Ο άλλοτε σταρ του ΝΒΑ και νυν δήμαρχος του Σακραμέντο αντεπιτέθηκε σε έναν διαδηλωτή που του πέταξε μια πίτα. Ο 32χρονος άνδρας γρονθοκοπήθηκε από τον 50χρονο παλαίμαχο αθλητή και στη συνέχεια συνελήφθη.

Ο δράστης υποστήριξε πως δεν ανεχόταν να βλέπει τον «Κέι Τζέι» να αναλώνει τόση πολιτική ενέργεια στην κατασκευή του νέου γηπέδου των Κινγκς αντί για άλλα πιο σημαντικά ζητήματα για την πολιτεία του.

«Βρισκόταν σε κατάσταση άμυνας. Ο άνδρας του επιτέθηκε, τον άρπαξε από τον ώμο και του πέταξε πίτα στο πρόσωπο. Ο δήμαρχος αμύνθηκε για να προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του», τόνισε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του Τζόνσον, ενώ ο άλλοτε άσος των Καβαλίερς και των Σανς έγραψε στο Twitter πως «εκτιμώ το ενδιαφέρον όλων σας. Είμαι καλά. Ευχαριστώ την αστυνομία του Σακραμέντο που ήταν εδώ».

Ο Κέβιν Τζόνσον, που έπαιξε κυρίως στους Σανς, συμμετείχε σε τρία All Star Game και ήταν χρυσός με την Team USA στο Μουντομπάσκετ του 1994, εξελέγη δήμαρχος το 2008 και επανεξελέγη το 2012. Η θητεία του ολοκληρώνεται σε δύο μήνες κι έχει ανακοινώσει πως δεν θα κατέβει ξανά ως υποψήφιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x