Euroleague

Πλάθα: «Άξιζε τη νίκη ο Παναθηναϊκός»

Η πολύ κακή εικόνα της Ουνικάχα Μάλαγα στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε μοιραία και δίκαια τη νίκη στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Ζοάν Πλάθα.

Απόλυτα δίκαιη ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ουνικάχα Μάλαγα, καθώς η ισπανική ομάδα δεν… εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, σύμφωνα με τον Ζοάν Πλάθα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζοάν Πλάθα:

«Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, με καλές επιλογές στα σουτ και χωρίς λάθη, στο πρώτο δεκάλεπτο. Γενικά, δεν επιτρέπαμε να χαλάσει το παιχνίδι. Ακόμη και έτσι, στο ημίχρονο σούταραν με 70% στα δίποντα και είναι προφανές ότι το σενάριο άλλαξε στη συνέχεια. Έγιναν πιο επιθετικοί και έπαιζαν με μεγαλύτερη ενέργεια και αυτό τα άλλαξε όλα. Όταν έγιναν πιο επιθετικοί, τότε σουτάραμε πολύ άσχημα και με κακή ισορροπία στην άμυνα, άλλαξε όλο το παιχνίδι. Δεχθήκαμε 33 πόντους στον αιφνιδιασμό. Δεν πήραμε τα αμυντικά ριμπάουντ και τους επιτρέψαμε πολλές δεύτερες ευκαιρίες, καρφώματα και τρίποντα. Ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα, ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Όχι μόνο δεν παίξαμε καλή άμυνα, αλλά δεν χρησιμοποιήσαμε ούτε τα φάουλ για να αποτρέψουμε τα εύκολα καλάθια. Άξιζαν τη νίκη και δεν έχω τίποτε άλλο να πω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x