Euroleague

Πλάθα: «Έγιναν λάθη από τη διαιτησία, αλλά εμείς φταίμε»

Ο Ζοάν Πλάθα άφησε αιχμές για τη διαιτησία, ωστόσο απέδωσε την ήττα της Μάλαγα στο ΣΕΦ στα λάθη της δικής του ομάδας.

Παράπονα για τη διαιτησία, αλλά με… μέτρο και αναγνωρίζοντας πως η ομάδα του έκανε περισσότερα εξέφρασε ο Ζοάν Πλάθα μετά την ήττα της Μάλαγα από τον Ολυμπιακό.

«Δεν μιλάω ποτέ για τους διαιτητές. Μπορεί να έχω τις δικές μου σκέψεις, αλλά η δουλειά των διαιτητών είναι δύσκολη. Μπορώ να πω ότι υπάρχουν κάποιες περίεργες αποφάσεις, αλλά κάποιος πρέπει να είναι χαζός ή ρομαντικός για να πιστεύει πως δεν γίνονται λάθη από τους διαιτητές. Πάντως το να δίνεται τεχνική ποινή όταν ο πάγκος διαμαρτύρεται για παράβαση οκτώ δευτερολέπτων πρώτη φορά το συναντώ στην καριέρα μου. Έγιναν λάθη, αλλά όταν έχεις 15 χαμένες βολές και 17 λάθη δεν μπορείς να παραπονιέσαι», τόνισε ο προπονητής της Μάλαγα.

Όσο για την εικόνα του ματς, είπε: «Κάναμε ένα πολύ κακό ξεκίνημα και επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό να ξεφύγει με μεγάλη διαφορά. Στη συνέχεια λίγο-λίγο προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και διεκδικήσαμε τη νίκη, αλλά κακές αποφάσεις, λάθη, χαμένες βολές και το κακό ξεκίνημα μάς στοίχισαν το παιχνίδι. Νικήσαμε στα δύο από τα τέσσερα δεκάλεπτα, αλλά αυτό δεν αρκεί για να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο. Μας λείπει εμπειρία, έχουμε έξι παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει στην Ευρωλίγκα. Χρειάζεται ηρεμία και σωστές αποφάσεις, κάτι που δεν είχαμε. Όμως είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου, γιατί πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό κρατάω από το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x