Euroleague

Πλάθα: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά… όπλα και αυτό μας ανησυχεί»

Στο πλήρες ρόστερ που διαθέτει ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε ο Ζοάν Πλάθα, ενόψει της επίσκεψης της Ουνικάχα Μάλαγα στο ΟΑΚΑ.

Εξαιρετικά δύσκολο έργο θα έχει στο ΟΑΚΑ η Ουνικάχα Μάλαγα κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Ζοάν Πλάθα, ο οποίος τόνισε πως οι «πράσινοι» έχουν ένα πληρέστατο ρόστερ, διαθέτοντας πολλά… όπλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοάν Πλάθα:

«Πηγαίνουμε εκεί με την ιδέα ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε το ταλέντο τους, καθώς έχουν πολλά… όπλα και είναι δύσκολο να τους ματσάρεις, ειδικά στην Αθήνα. Νομίζω ότι μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε, εάν παίξουμε όπως κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ή όπως κάναμε σε άλλα ματς φέτος, αλλά θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς. Ανησυχούμε λίγο για το σύνολό τους: Καλάθης, Γκιστ, Σίνγκλετον, Ρίβερς, Λοτζέσκι… Βγαίνουν όλοι μπροστά, αλλά μπορεί να έρθουν οι αναπληρωματικοί και να τα λειτουργήσουν εξίσου καλά. Παίζουν με πολλές αλλαγές στην άμυνα, παίρνουν πολλά ριμπάουντ και κάνουν πολλές τάπες. Αν επικεντρωθούμε σε έναν τομέα θα είναι δύσκολο, καθώς μας απασχολεί η γενική εικόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x