Euroleague

Πλάθα: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο Ζοάν Πλάθα εξήρε τον Παναθηναϊκό, αλλά στάθηκε περισσότερο στα προβλήματα της Μάλαγα εν όψει του αγώνα της Πέμπτης προαναγγέλλοντας αλλαγές στο ρόστερ.

Η Μάλαγα έχει μάλλον μεγαλύτερα ζητήματα από τον αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό. Εν όψει του ματς της Πέμπτης στην Ανδαλουσία, ο Ζοάν Πλάθα μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους «πράσινους», αλλά εστίασε περισσότερα στα προβλήματα της ομάδας του, καθώς δεν υπολογίζει σε Μάρκοβιτς, Νέντοβιτς και Σμιθ, προαναγγέλλοντας σύντομα αλλαγές στο ρόστερ.

«Στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ κάναμε καλή δουλειά απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Θέλουμε και την Πέμπτη να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι, αν και θα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα από τεχνικής άποψης λόγω της απουσίας του Νέντοβιτς. Στόχος μας είναι να παίξουμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Για μας το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό με τη Σαραγόσα, αλλά είμαστε η Μάλαγα και θα τα δώσουμε όλα αύριο. Συναντήθηκα με τη διοίκηση και παρότι δεν αλλάζουμε συνήθως παίκτες, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες και ανάγκες που μας υποχρεώνουν να κάνουμε κάτι. Μας λείπουν ήδη ο Μάρκοβιτς και ο Τζαμάρ Σμιθ, γι’ αυτό χρειαζόμαστε βοήθεια. Πρέπει να αντιδράσουμε», τόνισε ο Πλάθα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x