Ευρώπη

Πλήρης αναμένεται η Σερβία στο τουρνουά του Βελιγραδίου

Σίγουρος πως θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στο τουρνουά του Βελιγραδίου, όπου θα συμμετέχει και η Ελλάδα, εμφανίστηκε ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας της Σερβίας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, προέκυψαν κάποια προβλήματα με τους Μάρκο Σιμόνοβιτς και Νεμάνια Νέντοβιτς, καθώς επίσης και με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Οι δύο πρώτοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ όπως είπε ο «Σάλε», ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού αναμένεται να γυμναστεί κανονικά την ερχόμενη Παρασκευή.

«Δουλέψαμε πολύ καλά στο Κοπαόνικ και όπως πάντα οι παίκτες είχαν άψογη συμπεριφορά. Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές στο βουνό και γι’ αυτό πράξαμε σωστά και παρατείναμε την παρουσία μας εκεί, καθώς στο Βελιγράδι έχει πολλή ζέστη. Αυτό που δεν μας άρεσε ήταν οι τραυματισμοί των Σιμόνοβιτς και Νέντοβιτς στο πρώτο στάδιο. Επίσης και ο Ραντούλιτσα είχε κάποια προβλήματα υγείας, αλλά την Τετάρτη (9/8) προπονήθηκαν και οι 15 παίκτες, ενώ περιμένω την Παρασκευή (11/8) και τον Ραντούλιτσα να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας του.

Στη συνέχεια, ο «Σάλε» αναφέρθηκε στο τουρνουά του Βελιγραδίου, όπου θα συμμετέχει τόσο η Ελλάδα, όσο και το Μαυροβούνιο: «Μετά από ένα διάστημα στο βουνό, ήρθε η στιγμή να μπούμε στη φάση της προσαρμογής και να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε ακόμα, αλλά έτσι είναι η διαδικασία. Στα πρώτα δύο μας παιχνίδια, στο συγκεκριμένο τουρνουά, περιμένουμε δύο πολύ δυνατούς αντιπάλους. Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο για να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία μας για το Ευρωμπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x