Ευρώπη

Πλήρης και αποφασισμένος ο Άρης στο Στρασβούργο

Χωρίς προβλήματα και με εγρήγορση, αφού δεν επαναπαύεται στο +19 του πρώτου αγώνα, ο Άρης αναχώρησε για Στρασβούργο.

Ο τελικός Κυπέλλου ανήκει στο παρελθόν και ο Άρης στρέφει την προσοχή του στον αγώνα ρεβάνς με τη Στρασμπούρ για το Basketball Champions League. Οι «κίτρινοι» αναχωρούν για τη Γαλλία χωρίς προβλήματα, μήτε χαλαρότητα αφού θεωρούν πως το +19 του πρώτου αγώνα (71-52) δεν τους διασφαλίζει τίποτα.

«Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο Basketball Champions League και τον πολύ σημαντικό αγώνα που έχουμε μπροστά μας, στη Γαλλία κόντρα στην Στρασμπούρ. Μετά το καλό παιχνίδι που κάναμε πριν από δύο εβδομάδες στην έδρα μας, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το αβαντάζ και να πάρουμε την πρόκριση στους ‘16’ της διοργάνωσης. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να μπούμε στο παρκέ με τη λογική ότι έχουμε πλεονέκτημα 19 πόντων. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αγωνιστούμε σαν να πρόκειται για νοκ άουτ αγώνα που δίνει την πρόκριση», ανέφερε ο Δημήτρης Πρίφτης και πρόσθεσε: «Ο αντίπαλός μας είναι πολύ καλή ομάδα, η εικόνα της οποίας στο πρώτο παιχνίδι δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική αξία της, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι αγωνίζεται πολύ καλύτερα στην έδρα της. Εμείς πρέπει να έχουμε ενέργεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Τζάκσον, Ξανθόπουλος, Τσαϊρέλης, Τζένκινς, Κάμινγκς, Ζάρας, Μούρτος, Σίμτσακ, Γκόρντον, Γιάνκοβιτς, Καββαδάς και Ντραγκίτσεβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x