NBA

Ποιός Μπλατ; Ο ΛεΜπρον προπονητής!

Στην αποκάλυψη πως ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι αυτός που αποφασίζει ποια είναι τα συστήματα που ακολουθούν στην επίθεση οι Κλίβελαντ Καβαλίερς προέβη Αμερικανός δημοσιογράφος στο ESPN.

Πολλοί υποψιάζονταν πως ο Ντέιβιντ Μπλατ στον πρώτο του χρόνο ως προπονητής στο ΝΒΑ δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στα διαφορετικά δεδομένα και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των παικτών του. Μάλιστα, μετά τις μέτριες εμφανίσεις των Κλίβελαντ Καβαλίερς μέχρι την περίοδο των εορτών φαινόταν πως έχει αναλάβει μεγαλύτερο ηγετικό ρόλο στην ομάδα ο ΛεΜπρον Τζέιμς.

Αυτήν την κατάσταση επιβεβαίωσε σήμερα ο ρεπόρτερ της ομάδας για το ESPN, Μπράιαν Ουίντχορστ στην εκπομπή του Μπιλ Σίμονς. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός δημοσιογράφος είπε πως σε διαρκή βάση τους τελευταίους τρεις μήνες ο ΛεΜπρον Τζέιμς αποφασίζει με ποιο τρόπο θα κυλήσει η επίθεση των «Ιπποτών», το λέει στον Μπλατ και αυτός στην υπόλοιπη ομάδα.

Ίσως αυτή η διαφοροποίηση εντός της ομάδας να μην είναι τυχαία με τη μεγάλη βελτίωση στην απόδοση των Καβαλίερς, οι οποίοι μετά το διάλειμμα για το All Star game έχουν ρεκόρ 15-5 και έχουν ανέβει στη δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Μάλιστα ο Μπλατ πήρε και το βραβείο του προπονητή για το μήνα του Μαρτίου (ο Στιβ Κερ στη Δυτική Περιφέρεια), το οποίο ίσως θα έπρεπε να το... παραδώσει στον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Ωστόσο, αν συνεχιστεί αυτό το «στάτους κβο» στο Κλίβελαντ και δεν έρθει άμεσα ο τίτλος, δύσκολα θα μακροημερεύσει στον πάγκο της ομάδας ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x