NBA

Πολ: «Πρόβλημα του προπονητή πώς θα συνυπάρξουμε με τον Χάρντεν»

Ο Κρις Πολ παρουσιάστηκε από τους Ρόκετς και δεν έδειξε να προβληματίζεται για τη συνύπαρξή του με τον Τζέιμς Χάρντεν, όπως και ο προπονητής του, Μάικ Ντ’ Αντόνι.

Ο Κρις Πολ ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Τζέιμς Χάρντεν και δεν αγχώνεται για το πώς θα συνυπάρξουν δύο πλέι μέικερ στην ίδια ομάδα. Κατά την παρουσίασή του δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα αρχή στην καριέρα του και δεν έκρυψε πως φιλοδοξεί να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα.

«Είχαμε μιλήσει με τον Τζέιμς Χάρντεν και για το μεγάλο μας στόχο, την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Κανείς από μας δεν είχε την ευκαιρία για κάτι τέτοιο μέχρι τώρα και θα νιώθαμε εξαιρετικά. Πέρασε καιρός από τότε που ήμουν τόσο ενθουσιασμένος. Θα βοηθήσω εγώ εκείνον κι αυτός εμένα και ελπίζω μαζί θα βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει εκεί που θέλει. Το ποιος από μας θα κουβαλά την μπάλα και θα οργανώνει δεν είναι δικό μου θέμα, αλλά πρόβλημα του προπονητή. Θα χρειαστεί σίγουρα μια περίοδος προσαρμογής, αλλά ανυπομονώ. Είναι ένα νέο ξεκίνημα και η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη», ανέφερε ο Πολ.

Ο προπονητής των Ρόκετς, Μάικ Ντ’ Αντόνι, είπε με τη σειρά του: «Έχουμε δύο από τους καλύτερους πλέι μέικερ στο ΝΒΑ, αν όχι τους καλύτερους. Θα βοηθά ο ένας τον άλλο. Και οι δύο μπορούν να κάνουν τα πάντα, άρα είναι εύκολο. Θα τη βρούμε τη λύση, δεν θα χάσω τον ύπνο μου γι’ αυτό. Αν δεν μπορώ να κοιμηθώ θα είναι από τον ενθουσιασμό μου, όχι επειδή θα ανησυχώ για κάτι».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x