NBA

Πόποβιτς: «Απόλυτα πετυχημένη η πρώτη χρονιά χωρίς Ντάνκαν»

Παρά τον αποκλεισμό με 4-0 από τους Γουόριορς, ο Γκρεγκ Πόποβιτς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη χρονιά των Σπερς στη μετα-Ντάνκαν εποχή.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς βάζει θετικότατο πρόσημο στην πρώτη σεζόν των Σπερς μετά την απόσυρση του Τιμ Ντάνκαν, παρά τον αποκλεισμό με 4-0 από τους Γουόριορς στους τελικούς της Δύσης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους. Στο τέλος, μόνο μία ομάδα θα είναι χαρούμενη από τις 30 του πρωταθλήματος και οι υπόλοιπες θα είναι στεναχωρημένες. Καθεμία για τους δικούς της λόγους. Όμως αν καλοσκεφτείς τα πράγματα, τα βάζεις σε μια σειρά. Η πρώτη μας χρονιά χωρίς τον Ντάνκαν και με πολλούς νέους παίκτες, ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Τα παιδιά σημείωσαν 61 νίκες και ολοένα και γίνονταν καλύτεροι καθώς περνούσε ο καιρός. Ξεκινήσαμε καλά στο Game 1 αλλά είχαμε κάποιες ατυχίες που μπορεί να συμβούν σε οποιαδήποτε ομάδα. Έτσι δεν μπορέσαμε να προχωρήσουμε. Παρόλα αυτά, όταν κάτσεις και σκεφτείς τι κατάφεραν αυτοί οι παίκτες, μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είσαι», δήλωσε ο κόουτς των Τεξανών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x