NBA

Πόποβιτς σε Μαριάνοβιτς: «Πάρε τον κ@#@ σου από εδώ»!

Σε μια αποκάλυψη προέβη ο μέχρι πρότινος προπονητής του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στους Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, σχετικά με την απόφασή του να αφήσει την ομάδα και να πάει στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Το φετινό καλοκαίρι ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς πήρε την απόφαση να αφήσει τους Σαν Αντόνιο Σπερς για να πάει στους Ντιτρόιτ Πίστονς. Μια απόφαση, η οποία δεν ήταν καθόλου εύκολη για τον 28χρονο σέντερ.

Με αφορμή το φιλικό προετοιμασίας των «σπιρουνιών» με τη νέα ομάδα του Σέρβου αθλητή (ο οποίος δεν αγωνίστηκε), ο μέχρι πρότινος προπονητής του, Γκρεγκ Πόποβιτς προέβη σε μία αποκάλυψη, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Όπως αναφέρει η «San Antonio Express», ο 67χρονος τεχνικός είπε: «Είναι τόσο καλό παιδί, που σε κάποιο σημείο έπρεπε να "δουλέψω" παραπάνω μαζί του, ώστε να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στα 21 εκατομμύρια δολάρια και στα 3. Του είπα: "Πάρε τον κ@#@ σου από εδώ! Φύγε! Πρέπει να το κάνεις"! Αλλά ένιωσε άσχημα. Ξέραμε ότι θα φύγει. Συμβαίνει σε κάθε ομάδα αυτό. Χάνεις έναν παίκτη, επειδή πρέπει να πληρώσεις του ανθρώπους, και δεν μπορείς να τους πληρώσεις όλους».

Ωστόσο, και ο προπονητής του στους Πίστονς, Σταν Βαν Γκάντι, ανέφερε για τον Μαριάνοβιτς: «Αυτό που βλέπει ο κόσμος αρχικά είναι προφανώς το μέγεθός του, αλλά είναι πραγματικά ένα πάρα πολύ καλό παιδί».

Όσον αφορά την άποψη του Μαριάνοβιτς πλέον; «Η πρώτη μου ευχή ήταν να μείνω στους Σπερς. Αλλά τώρα είναι καλά πλέον. Νομίζω πως πήρα μια σωστή απόφαση τελικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x